Tárgyalók árszabásai

Ha egyértelműen el is döntöttük, hogy kihasználjuk tárgyaló bérlés adta lehetőségeket, akkor utána általában következik az anyagiak számolgatása, azoknak való utánajárás.
Egy tárgyaló bérlés nagyrészt a kiadó cégtől függ, hogy milyen nagyságrendű pénzösszeget kérnek el egy hosszabb-rövidebb konzultációért. Többféle árszabás létezik ezen a téren is. Van óradíjas, van napidíjas, illetve nagyon sok helyen lehetőség van egyéni árajánlatot kérni, hogy az igények, és a kihasználtság alapján döntsön a kiadó. Kisebb számolgatások után eldönthetjük, hogy számunkra melyik variáció nyújtja a legkevesebb kiadást. A későbbiek során akár a díjazás alapján is kereshetünk tárgyaló helyiséget.
Egyértelmű, hogy aki egy pár órára szeretné egy modern tárgyaló adta kényelmet kiélvezni, és ott átbeszélni a vállalat terveit, célkitűzéseit, annak az óradíjas helyek nyújtják a kedvező lehetőséget. De egy olyan szervezet számára, ahol mind a 100-200 foglalkoztatott személlyel együtt szeretnének egy csapat építő tréninget, vagy megbeszélést tartani, ott viszont több mint valószínű, hogy a napidíjas tárgyalók a takarékosabb megoldások. De minden esetben érdemes kérni egyedi ajánlatot, hátha éppen olyan időszakban szeretnénk használatba venni a tárgyaló helyiséget, amikor a kiadó is tapsol örömében, ha valaki mégis jelentkezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.