A fényérzékelő fólia cseréje iPhone-on

Az iPhone 6-7-8 készülékeke esetében, bizonyos meghibásodások következtében szükséges lehet a fényérzékelő fólia cseréje, melyben bármely iPhone szerviz felkeresésével meg is csináltathatunk, akár azonnal, ugyanis a munka nem vesz több időt igénybe, mint egy óra. De mi az a fényérzékelő fólia a telefonunkon, és mikori indokolt a cseréje?
Tudhatjuk, hogy szervizeltetni kell a készüléket, ha hívás közben problémát okoz, hogy az arcunkkal, vagy a fülünkkel meg tudjuk nyomni a gombokat, azaz ha a kijelző érzékeli hívás közben a bőrünk érintését, vagy ha a készülék kijelzője nem sötétül el. Ezek ugyanis a fényérzékelő meghibásodásának elsődleges jelei. Több okozója is lehet a meghibásodásnak, például beázás vagy az, hogy leejtettük a készüléket, illetve természetesen járhat az elhasználódással is.
A megbízható iPhone szerviz felkeresése azért is szükségszerű, ha ilyen jellegű problémákat tapasztalunk, mert sok esetben az emberek nem megfelelő szervizbe viszik a telefonjukat, esetleg nem győződnek meg arról, hogy az, akinek a kezébe adják a telefont, valóban szakértő –e. Ezért ha tehetjük, problémától függetlenül járjunk utána, a helynek, ahova készülékünket vinni készülünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.