Férfi alkatok és az öltözködés

Sokszor van, hogy egy kicsit teltebb emberen egy teljesen testhez simuló izompóló van, de olyannal is sokszor összefuthatunk, akinek testalkata megengedné a slim fitet, de mégis inkább a laza esésű inget hord.

A megjelenés nem csak a nőknél, hanem a férfiaknál is ugyanolyan fontos. A testünket fontos karbantartani, megfelelően ápolni, táplálni. No, és a megfelelően tartásba beletartozik az öltözet is. Legyen rajtunk akár csupán egy férfi póló, vagy egy elegáns öltöny, fontos hogy jó benyomást tudjunk tenni általánosságban, mindenkiben.

De nem mindig egyszerű a tökéletes ruha összeállítás.

A pocakosabb típusoknak arra kell odafigyelni, hogy a férfi póló vagy ing ne a pocakra tegye a hangsúlyt, különben garantált lesz a több sértő megjegyzés. A vékonyabbaknak viszont inkább a laza esésű ruhadarabokkal kell vigyázni, ugyanis slampos hatást fog kelteni.

De ne gondoljuk, hogy a „tökéletes” testalkatúaknak bármi jó, ugyanis ők sem eshetnek túlzásba a passzentos férfi pólókkal és a túl laza ingekkel sem.

Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy a jelenlegi ruhatár összhangban van-e a személyiséggel, akkor inkább kérjünk segítséget egy hozzáértő szakembertől, egy stylisttől.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.