mennyezeti karnis

Mi mindenre jó a mennyezeti karnis?

Számos helyen számít praktikus és esztétikus megoldásnak a mennyezeti karnis választása. Így például teraszajtók elfüggönyözésére is kiváló megoldást nyújt a mennyezeti karnis. Például falak és rögzítési helyek hiányában más típusú karnisok rögzítése problémába ütközne, de a mennyezeti karnissal könnyen kiküszöbölhető az ilyen akadály is.

Ráadásul a plafonon rögzített, faltól-falig sínen futó függönyt könnyebb is elhúzni egy teraszajtó útjából, ezáltal könnyen engedhetjük be a fénysugarat otthonunkba. A mennyezeti karnisnak köszönhetően csodálatos függönyzuhatag aláesése tudja megtölteni a teret, drámai hangulatot keltve. Így tehát nemcsak impozáns megoldás, de hangulati elem is egyben. Nagyon meg tudja határozni a teret, egészen más hangulatot kelt.

Ha nagyon magasak az ablakaink, akkor érdemes a fém sínekhez zsinóros elhúzószerkezetet is felszerelni. A mennyezeti karnisok többféle típusa is kivitelezhető, így akár alumínium, acél, vagy műanyag kiszerelés is elérhető a piacon. Szélesebb ablakokat is érdemes ezzel a megoldással kezelni. Segít ugyanis a terek megnyújtásában, okosabb kihasználásában, és egy kis optikai csalás okozásában.

Nemcsak a tükrös szekrényekkel lehet játszani a térrel, de a mennyezeti karnis segítségével is nagyíthatjuk a rendelkezésünkre álló teret! Akár íves kiszereléseket is lehet vásárolni, ha egy szobában például öbölszerű kialakítás az adott az ablakoknál. Vásárlásért nézzen körül a jobbotlet.hu oldalán, ahol biztos talál egy még jobb ötletet elképzelései megvalósításához!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.