Okos otthon a legapróbb részletekig

A szórakoztató elektronikai eszközök azok, melyeket a legtöbben az okos otthon alapdarabjainak tartanak, manapság már olyan szerkezeteket is beszerelnek a lakásba, melyek révén a ház elektronikai berendezése akár messziről, a nyaralásunk helyszínéről is irányítható, ezáltal biztosak lehetünk abban, hogy nem hagytuk bedugva sem a hajvasalót, és a kávéfőző sem maradt bekapcsolva.
Emellett azonban olyan apróságok is részét képezhetik okos otthonunknak, a szórakoztató elektronika eszközei terén, mint az okos képkeretek, melyek váltogatják a képeket a kijelzőjükön. Személy szerint imádok fotózni, de sokszor nincs időm és energiám arra, hogy a képeimet előhívjam, számos alkalommal volt olyan bosszúságban részem, hogy előhívtam egy nyaralásról a képeket, és bár minden beállítás stimmelt, csak otthon derült ki, hogy a képek egy részét elrontották: hol kilógtak, hol rosszul vágták őket, hol a festék volt csapnivaló.
Bár az igazi mégis az, hogy ha előhívjuk a képeket, de sok esetben egyszerűen vagy nincs annyi hely a lakásunkban, hogy annyi képet kitegyünk amennyit szeretnénk, vagy pedig a sok kép közt megfeledkezünk párról, melyek csak porosodni fognak, és a feledés homályába merülnek a fiókban. Az okos keretbe tett képek ellenben váltogatják kedvenc fotóinkat, és minőségük sem romlik. Látványra pedig ugyan úgy tökéletesek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.