napvitorla oszlop

Hova szükséges napvitorla oszlop?

Vannak helyek, ahol adott a lehetőség a napvitorla kifeszítésére és rögzítésére, de vannak helyek, ahol ehhez napvitorla oszlop szükségeltetik.

Egy teraszon például megoldható lehet, hogy napvitorla oszlopok nélkül feszítsük ki a választott alakzatú árnyékolónkat, de egy strandon vagy játszótéri homokozón már általában szükségeltetik a napvitorla oszlop kihelyezése és ennek segítségével való rögzítése. Annyi napvitorla oszlop vásárlására lesz szükség, amilyen alakzatban választottunk árnyékolót. Így egyértelműen négyzet alakú és téglalap alakú vitorla esetén minimum 4 darab kell, attól függően hány darab vitorlát vásárolunk.

Háromszög alakú esetén pedig minimum 3 darabbal kell számolni, de szintén a vásárolt vitorlák függvénye lesz a napvitorla oszlopok mennyisége. A napvitorlaland.hu oldalán biztosan prémium kategóriában jutunk hozzá a professzionális árnyékolóinkhoz, így biztosítva nemcsak a napsugarak elleni védelmet, de a minőséget is.

Oszlopokat is tudunk az oldalon rendelve vásárolni, a kiegészítők fül alatt. Válaszhatunk horganyzott és szinterezett oszlopot, ebben az esetben a 3 m cső oszlop ára 55000 forint lesz. Vagy, választhatunk rozsdamentes oszlopokat is, így 65000 forintos költséggel számolhatunk.

A jó minőségben, referenciában és garanciában később sem fogunk csalódni, így érdemes megbízható helyről beszerezni ezeket a fontos szerepet betöltő kellékeket és kiegészítőiket is. Az oldal megbízható magyar webshopnak számít, és garantáltan a legjobb minőségű termékeket szállítják ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.