műfű teraszra

Nálunk így került műfű teraszra – beszámolók

A műfüvesítés szinte bármilyen felületen megvalósítható, amely viszonylag egyenletes és száraz. A műfűre jellemző, hogy egyszerű a telepítési folyamata és tartós a minősége. Emiatt egyre többféle felhasználási formája terjed el beltéren és kültéren egyaránt.

Például a műfű teraszra is kiválóan helyezhető, ez ügyben pedig már számos referenciát találhatunk a környezetünkben. Lehet, hogy még kétségek élnek benned afelől, hogy tényleg érdemes-e műfüvet teraszra telepíteni, de a legjobb, amit tehetsz, hogy meghallgatod azoknak a beszámolóit, akik ezt már megtapasztalták. Íme:

„A mi történetünk talán szokatlannak számít, mert korábban a műfű teraszra helyezéséről még nem is hallottunk. Mi csupán csak kerestük a lehetőséget, hogy miként tudnánk a teraszunkat praktikusan és szépen beburkolni, mivel ezt egy elég kellemetlen hatású kő borította eredetileg. A faburkolat műszakilag bizonytalan megoldásnak tűnt, teljesen újraburkolni pedig nem akartuk kővel. Végül egy design magazinban pillantottunk meg egy olyan fotót, amelyen műfüvet teraszra készítettek. Egyből beleszerettünk és azóta is élvezzük”. (Kata)

„Amikor elkezdtük a kertünket drasztikusan átformázni, akkor eleitől fogva tudtuk, hogy szeretnénk egy részt műfűvel beborítani, amelynek kényelmét gondozásmentesen élvezhetjük, különösen, ha napozni szeretnénk. Végül a szakemberek nem ajánlották a műfüvesítést, mert a talaj nagyon sziklás volt. Még szerencse, hogy olyan teraszt terveztünk a házunkhoz, amely egy szintben van a kerttel és kellően nagy ahhoz, hogy érdemes legyen a műfüvet teraszra szerkeszteni. Pompás megoldás született, így mindenkinek bátran ajánljuk a műfű teraszra történő rögzítését! (Tamás)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.