Stílusos otthon teremtése Pinterest stílusban műfű stílusban

Volt, hogy megkaptam már az interneten, melyet gyakran érzek nevén nem nevezett pofozó-ringnek, azt, hogy az otthonteremtés, a lakberendezés célja egyáltalán nem az, hogy az otthonunk Instagram-barát, Pinterest-színvonalú legyen, hanem sokkal inkább az, hogy kényelmesen, otthonosan érezzük magunkat benne. Szerintem sem kell megosztani mindent az online térben, de nem is ezért akarok Pinterest szintű otthont. 

Mindenkinek mások az igényei és ahhoz, hogy a sajátunkat megleljük, van, hogy segíteni tud a Pinterest. A legújabb trendek, lakberendezési tippek egyike az, hogy műfű kerül a lakás különböző pontjaira, nem csak a kertbe, hanem a belső helyiségekbe is. Már csak az udvar megjelenésében is sokat tud dobni az, ha a műfüvet válasszuk, mert ezáltal gyorsan rendezettebbé tudjuk tenni a kertünket. A műfű hosszú távú befektetés, mert se gondozni, se cserélgetni nem kell, a tisztításba besegít a természet.

Egy most divatos igényes kertben egymást váltják a köves, illetve a füves vagy épp az ültetésre szánt területek, melyeket sok helyen magaságyásokkal oldanának meg. Ha az ilyen jellegű törekvéseket igazi fűvel oldanánk meg, akkor bizony nagy munkának néznénk elébe. A gyeptéglás kertekben azonban ez a gond nem igen merülhet fel úgy, hogy napi vagy akár havi szinten foglalkoznunk kellene a kérdéssel. Beltéren pedig azért mutat nagyon jól a műfű gyeptégla, mert nem csak padlón, hanem akár plafonon használva is kiválóan működik, de egyre többeknél lehet látni fürdőben, konyhában, tetőteraszon is gyeptéglát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.